Deal is finaal rond : Tom Raes van KSV Roeselare naar KFC Mandel United

21/06/17 om 17:17 - Bijgewerkt om 17:16

Met Tom Raes heeft KFC Mandel United (Izegem-Ingelmunster) er een ervaren verdediger bij. De 29-jarige centrale verdediger moet het slot op de grendel van de defensie worden. Hij komt over van KSV Roeselare (1B) dat hem de tweede seizoenshelft verhuurde aan VW Hamme in de eerste amateurklasse. Hij tekende meteen voor drie seizoenen.

Deal is finaal rond : Tom Raes van KSV Roeselare naar KFC Mandel United

© VDB

Tom Raes stond al een tijdje op het officieuze lijstje van inkomende transfers bij KFC Mandel United. Hij was immers al eerder tot een overeenkomst gekomen met KFC Mandel United, maar hij lag nog onder contract bij KSV Roeselare. De clubs zijn er nu ook onderling uit zodat Tom Raes aan de slag gaat bij de fusieclub.

De 1m90 grote centrale verdediger is afkomstig van Hooglede en woont nu in Staden. Hij ruilde destijds de jeugd van E. Hooglede voor die van KSV Roeselare, speelde ook voor KSV Oudenaarde, maar keerde dan terug op Schiervelde. Het laatste half jaar kwam hij dus uit bij VW Hamme.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!