Dames Handzame vieren onverwachte promotie

08/06/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 07/06/18 om 11:36

De damesploeg van NSVD Handzame speelt vanaf volgend seizoen terug in tweede provinciale. Na een uitstekende campagne in derde provinciale eindigde de ploeg halfweg. Door het wegvallen van enkele ploegen in de hogere provinciale reeksen promoveren de groen-witten alsnog naar tweede provinciale. Een hele uitdaging voor de dames, die hun derde seizoen ingaan. "Alles wat rond de damesploeg hangt, is positief", stelt voorzitter Frans Dejaegere.

NSVD Handzame sloot de reguliere competitie af op de achtste plaats. In play-off 4 eindigde het tweede na KVK Avelgem en voor VK Dadizele. Ook die twee ploegen zetten mee de stap naar tweede provinciale. Bij NSVD Handzame was die promotie niet meteen ingecalculeerd. "We zijn tevreden en niet tevreden", stelt voorzitter Frans Dejaegere. "Het wordt afwachten of we het niveau aankunnen, al is het een fantastische ervaring voor onze damesploeg. Je ziet dat ze er echt plezier aan beleven. Ze vormen een hechte groep, maar mocht je elke week verliezen, kan het minder aan...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!