Daan Debouver (FC Gullegem) trekt naar KFC Mandel United

01/02/18 om 13:24 - Bijgewerkt om 13:37

Daan Debouver is het nieuwste goudhaantje dat KFC Mandel United aan de selectie voor volgend seizoen wist toe te voegen. De 25-jarige Meulebekenaar ontbolsterde dit seizoen helemaal bij FC Gullegem, waar hij ook vlot de weg naar de netten vond.

Daan Debouver (FC Gullegem) trekt naar KFC Mandel United

Daan Debouver snelt hier voorbij Greg Mahau van SK Londerzeel. © VDB

Middenvelder Debouver trok van de jeugd van Club Brugge naar RC Mechelen waar hij mooie bekermomenten beleefde. Bij SK Deinze kende hij vooral blessures, iets wat al eerder in zijn carrière zijn evolutie afgeremd had. Dit jaar kwam hij onder de vleugels van Pascal De Vreese, die hij nog kende van bij Deinze, tot volle wasdom bij FC Gullegem. Aan de hand van Debouver speelde Gullegem zich vooral in thuiswedstrijden naar een plaats in de veilige middenmoot.

Debouver genoot interesse van enkele ploegen, maar koos dus voor het project van KFC Mandel United. Hij wordt zo herenigd met Michiel Clyncke, waarmee hij in de jeugd van Club Brugge samen speelde en hij nog altijd bevriend is.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!