Crisis bij KWS Oudenburg, dat trainer ontslaat

11/10/18 om 10:06 - Bijgewerkt om 10:04

Het bestuur van KWS Oudenburg realiseerde in het tussenseizoen een aantal ronkende transfers. Het doel was dit seizoen de top te spelen en de promotie af te dwingen naar eerste provinciale. De club kende echter een desastreuze start van het seizoen, met veel blessures. Na zes wedstrijden staat KWSO met 3 op 18 en een doelsaldo van -15 op een troosteloze vijftiende plaats. Het kostte trainer Filip Dewaele zijn kop. Hij werd voorlopig vervangen door hulptrainer Jan David.

Filip Dewaele (al voor de zevende periode trainer in Oudenburg), werd begin deze week bedankt voor bewezen diensten. Dinsdagavond werden de trainingen gegeven door hulptrainer Jan David, die voorlopig het vertrouwen kreeg, in afwachting van een andere, mogelijke trainerswissel. Woensdagavond vergaderde het bestuur om over de opvolging van Dewaele te beslissen. Sportief verantwoordelijke Dennis Tavernier gaf tekst en uitleg over de beslissing o...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!