VIDEO Play-off I-koorts duidelijk aanwezig tijdens training Club Brugge

31/03/18 om 13:50 - Bijgewerkt op 03/04/18 om 09:55

Het was reeds van 11 maart geleden dat Club Brugge zijn laatste competitiewedstrijd speelde en won op Stayen (0-1) en de supporters hebben duidelijk honger naar meer voetbal.

VIDEO Play-off I-koorts duidelijk aanwezig tijdens training Club Brugge

De supporters zorgden voor heel wat sfeer tijdens de training van Club Brugge. © foto GD

Op zaterdagvoormiddag was er een gesloten training gepland door de technische staf van blauw-zwart, maar om hun supporters tegemoet te komen, werden de deuren van Jan Breydel opengezet tijdens het laatste kwartiertje van de oefenstonde. Een slordige duizend supporters namen plaats in de Noordtribune met veel vuurwerk en gezangen om zo hun geliefde ploeg een laatste duwtje in de rug te geven.

Maandag 2 april ontvangen de Bruggelingen Racing Genk op de splinternieuwe grasmat die na de bestorming van de buren van Cercle in een belabberde staat werd teruggevonden. Er wordt echter niets aan het toeval overgelaten en er werd duchtig getraind op het nieuw aangelegde veld. Vooral Ruud Vormer en Hans Vanaken konden rekenen op veel bijval van de talrijk opgekomen supporters toen ze hun doelman Kenneth Vermeer op de korrel namen tijdens het nemen van vrijschoppen. Na afloop gingen de spelers de supporters begroeten en schonk Hans Vanaken zijn truitje weg aan een gelukkige supporter. Club Brugge trakteerde achteraf zijn supporters met een frisse pint in de Extra Time-tribune.

(GD - foto/video GD)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!