Nikola Storm ruilt Club Brugge voor KV Mechelen

© BELGA
Redactie KW

De 23-jarige spits tekende een contract voor vier seizoenen.

“Ik wil KVM helpen om zo snel mogelijk weer naar 1A te gaan”, verklaart Storm op de website van zijn nieuwe club. “Na de gesprekken met de directie en de sportieve cel van KV Mechelen was het me duidelijk dat men hier in mijn kwaliteiten als speler gelooft. Ook de sfeer langs de zijlijn heeft me over de streep getrokken. De steun van de fans tijdens de laatste weken in 1A was overweldigend. Dat, en de ambitie om snel weer te promoveren, hebben me deze beslissing doen nemen.”

“Storm past perfect in het team dat we voor ogen hebben”, zegt Stefaan Vanroy, hoofd van de nieuwe sportieve cel van Malinwa. “We willen immers een ploeg uitbouwen met een mix van ervaring en jong – Belgisch – talent. Nikola is gemotiveerd om hier samen met de club iets neer te zetten. Hij heeft veel potentieel. Daarom hebben we hem ook voor langere tijd laten tekenen.”

Storm is een jeugdproduct van Brugge. In 2013 kwam hij er in het eerste elftal. In 2015-2016 werd hij aan Zulte Waregem uitgeleend en sinds januari 2017 aan Oud-Heverlee Leuven. Hij blijft dus aan de slag in de Proximus League, waarin hij afgelopen seizoen goed was voor tien doelpunten en negen assists.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier