KM Torhout zaterdag gastheer voor Club Brugge

Ook de voorbije jaren oefende Club telkens tegen KM Torhout. © VDB
Redactie KW

De oefenwedstrijd tussen KM Torhout en Club Brugge is intussen uitgegroeid tot een klassieker in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. “Dit is voor Club ook de oefenwedstrijd die het meeste volk lokt”, stelt PR-verantwoordelijke Peter Verplancke.

De wedstrijd gaat door op het kunstgras van de Velodroom en dat zorgt toch voor enkele veiligheidsmaatregelen. “Er is een absoluut rookverbod van zodra je het domein binnenkomt. Dat heeft voornamelijk met ons kunstgrasveld te maken”, verduidelijkt Peter Verplancke. Ook pyrotechnisch materiaal en glas zijn niet toegestaan rond de terreinen en verder wordt gevraagd om rugzakken en handtassen zoveel mogelijk thuis te laten. “Voor Club is dat in hun voorbereiding ook één van de belangrijkste wedstrijden van het jaar. Ze weten dat er altijd het meeste volk aanwezig is bij ons. Wij doen er ook veel meer voor dan andere ploegen. De mensen zitten ook dicht op het veld en kunnen de spelers bij wijze van spreken aanraken. En De Velodroom is een gezellig accommodatie geworden.”

De eerste duizend supporters krijgen een gratis ijsje. Kaarten voor de tribune kosten 20 euro. Voor een staanplaats betaal je 12 euro. Kinderen van 10 tot 16 jaar betalen 6 euro. Voor kinderen onder de 10 jaar is het gratis. Kaarten zijn verkrijgbaar in Café De Velodroom en Café Sportwereld. (BV)

Zaterdag 30 juni om 19 uur: KM Torhout-Club Brugge.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier