Jelle Vossen: "Gepakt waar we recht op hebben"

13/05/18 om 23:22 - Bijgewerkt om 23:20

Met zijn gelijkmaker bij Standard bezorgde Club Brugge-spits Jelle Vossen blauw-zwart zondag de landstitel. Vossen moest dit seizoen vaak genoegen nemen met een invallersrol, maar bleek deze week tegen Charleroi en Standard toch van goudwaarde.

Jelle Vossen: "Gepakt waar we recht op hebben"

© BELGA

"Ik ben er altijd in blijven geloven dat ik een aandeel zou hebben in deze titelstrijd", verklaarde Vossen. "In de jongste twee matchen maak ik toch twee doelpunten en zorg ik voor een assist. Dat doet heel veel deugd en verandert toch mijn gevoel over dit seizoen. Ik voel me supergoed."

Blauw-zwart moest langer dan verwacht wachten op de vijftiende landstitel. "Als je als eerste aan play-off 1 begint, ben je het grote doelwit van de andere teams. En dat maakt het er niet gemakkelijker op. Je zag de voorsprong slinken. En er was wel nervositeit, dat zal ik niet ontkennen. Maar vandaag hebben we eindelijk gepakt waar we recht op hebben", besloot Vossen.

Jelle Vossen: "Gepakt waar we recht op hebben"

© BELGA

(Belga - foto's Belga)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!