Diego Costa zakt niet af naar Jan Breydel

03/12/18 om 15:16 - Bijgewerkt om 15:14

Club Brugge hoeft Diego Costa niet te vrezen wanneer Atlético Madrid volgende week dinsdag op bezoek komt op de laatste speeldag van de groepsfase van de Champions League. De 30-jarige spits gaat deze week in zijn geboorteland Brazilië onder het mes. De Spaanse international heeft al enkele weken last aan de linkervoet. Hij zal enkele weken buiten strijd zijn.

Diego Costa zakt niet af naar Jan Breydel

Brandon Mechele in duel met Diego Costa. © FOTO BELGA

Costa werd twaalf jaar geleden al eens geopereerd aan een middenvoetsbeentje in zijn linkervoet. Na een trap op zijn voet ondervindt hij opnieuw hinder. In overleg met de medische staf werd besloten over te gaan tot een nieuwe operatie. In elf competitiewedstrijden vond Costa nog maar één keer de weg naar de netten.

Club Brugge staat met 5 punten op de derde plaats in Champions League-groep A en is al zeker van overwintering in de Europa League. Atlético (12 ptn) staat op kop in de poule, voor Borussia Dortmund (10 ptn). AS Monaco is laatste met 1 punt.

(BELGA)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!