Club Brugge wil Scholz, maar Standard blijft weigeren

De Deen Alexander Scholz is woedend dat Standard een buitensporig bedrag voor hem vraagt. © BELGA
Redactie KW

Blauw-zwart wil de 25-jarige verdediger naar het Jan Breydelstadion halen, maar de Rouches weigerden al tweemaal een bod. Opvallend: Standard wil wel van de Deen af…

De bal ging vrijdag aan het rollen toen Club Brugge een eerste bod uitbracht op Scholz van 1 miljoen euro. Een bod dat de Rouches weigerden. Zelf deden ze een tegenvoorstel van 4,5 miljoen, een buitensporig bedrag waar de Deen zelf niet mee kan lachen. Daarom besloot hij ook om niet meer op te dagen voor de training.

Maar de reactie van Scholz haalt weinig uit. Ook het bod tweede bod van 1,5 miljoen werd namelijk netjes geweigerd. Ook weet de krant La Capitale dat Standard een tegenvoorstel heeft gedaan aan Club Brugge. Het wil 2,5 miljoen en Jordi Vanlerberghe. De verdedigende middenvelder verkoos afgelopen zomer Club Brugge boven Standard.

De entourage van Scholz is woedend en vindt dat de Deense verdediger niet meer waard is dan 1 miljoen euro. Hun argumentatie luidt dat hij de afgelopen vier maanden amper heeft gespeeld.

Hoe dan ook is Club Brugge op zoek naar een verdediger en als het Scholz niet kan krijgen, zou er interesse zijn voor de Roemeense international Alin Tosca. De linksvoetige voetballer voldoet niet bij Real Betis en mag de club dan ook verlaten. Ook Anderlecht toonde al interesse in deze speler.

Wordt het Scholz of Tosca? Het verhaal wordt ongetwijfeld snel vervolgd!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier