Club Brugge Vrouwen verliest beker na verlengingen

14/05/15 om 17:38 - Bijgewerkt op 16/05/15 om 11:06

Club Brugge Vrouwen nam het op Hemelvaartsdag op tegen SK Lierse in de finale van de Beker van België. In een partij vol strijd moest Club in de verlengingen het onderspit delven. Jana Coryn had in de verlengingen nog de beste kansen voor blauw-zwart.

Op weg naar de finale schakelde Club Brugge eerstenationaler EVA's Tienen uit. SK Lierse zorgde in de halve finales dan weer voor een stunt door BeNe League-kampioen Standard Fémina uit te schakelen. Club startte, geruggesteund door de twaalfde man, het best aan de finale en vond vaak de ruimtes, die het net niet voldoende wist te benutten om echt gevaarlijk te zijn. Silke Demeyere liet na vijf minuten een eerste kans optekenen, maar haar poging strandde in de armen van doelvrouw Justien Odeurs. Nog geen twee minuten later stak blauw-zwart opnieuw de neus aan het venster. Ditmaal na een combinatie tussen Jassina Blom en Jana Coryn, maar die laatste besloot vanuit een scherpe hoek naast. Nog eens twee minuten later waaide een voorzet van Jody Vangheluwe achter doel.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!