Club Brugge ontvangt Moeskroen op tweede kerstdag

25/12/17 om 13:44 - Bijgewerkt om 13:47

Op de 21e speeldag in de Jupiler Pro League zakt Moeskroen om 14u30 af naar het Jan Breydelstation in Brugge. Zulte Waregem krijgt morgen de kans om zich te herpakken.

Club Brugge ontvangt Moeskroen op tweede kerstdag

Morgen heeft Club Brugge de kans om het jaar comfortabel aan de top te eindigen. © VI Images / Gerrit van Keulen

Club Brugge raasde tot dusver door de competitie en staat met 50 punten comfortabel aan de leiding. De troepen van Ivan Leko zullen het jaar ongetwijfeld in schoonheid willen afsluiten voor eigen publiek. Maar blauw-zwart is toch best op z'n hoede. Moeskroen zakt na zeges tegen Oostende en Zulte Waregem vol vertrouwen af naar Brugge. De Henegouwers zijn in de stand opgeklommen naar de zevende plaats, op amper drie punten van play-off 1.

Nog dinsdagnamiddag neemt Zulte Waregem het op tegen Charleroi. Het team van Dury is na een heel zwakke reeks weggezakt naar de veertiende plaats. Met Charleroi krijgt Essevee in de vooravond de nummer twee uit het klassement over de vloer.

Kortrijk aan de bak op woensdag

Ook op woensdag wordt er gevoetbald in West-Vlaanderen. Dan neemt KV Kortrijk het namelijk op tegen Standard. Kortrijk start vol vertrouwen na de winst tegen Genk afgelopen zaterdag. De match tegen Standard start woensdag om 20u30.

(Belga)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!