Circus Christian Pattyn

26/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 25/01/18 om 13:50

Christian Pattyn (64) uit Kortrijk gaat weg als voorzitter en geldschieter bij Eendracht Wervik en wordt dan toch de nieuwe voorzitter van KRC Harelbeke. Het vertrek van de flamboyante Christian Pattyn naar het Forestiersstadion heeft nu wel veel weg van een soap...

"Eendracht Wervik is de club van mijn hart en blijf ik trouw", vertelde hij twee weken geleden nog in deze krant. Vorige week dinsdag was er bij Eendracht Wervik in zijn aanwezigheid nog een belangrijke Raad van Bestuur. Nadien verstuurde men een perscommuniqué met daarin de voornaamste conclusies. Daarin stond letterlijk als eerste punt : voorzitter Christian Pattyn engageert zich verder als voorzitter van de club. "We wachten om als Raad van Bestuur te reageren tot we officieel op de hoogte zijn van het ontslag als voorzitter van onze vzw", aldus sportief manager Marnik Hoflack van Eendracht Wervik. Woensdagavond was er een spoedvergadering.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!