Christiaan Adelaere ontslagen als T1 bij SC Blankenberge

19/12/18 om 18:12 - Bijgewerkt om 18:11

In een persbericht meldt voorzitter Bart Soete van voetbalclub SC Blankenberge dat de samenwerking met T1 Christiaan Adelaere met onmiddellijke ingang werd beëindigd. T2 Steve Swaenepoel neemt voorlopig over.

Christiaan Adelaere ontslagen als T1 bij SC Blankenberge

© AA Gent

"Met 19 op 48 waaren de resultaten niet wat we vooraf verwachtt hadden", aldus Bart Soete. "Maar vooral de negatieve spiraal waarin de groep terecht is gekomen, baarde ons zorgen. Christiaan Adelaere heeft een enorme bagage voetbalkennis en is op en top professioneel ingesteld."

"Zijn inzet en gedrevenheid waren een voorbeeld voor velen, maar toch kon niet iedereen met hem door dezelfde deur. Dinsdagavond laat werd de knoop doorgehakt om niet langer samen te werken."

T1 ad interim Steve Swaenepoel is een kenner van het huis, ex-speler en iemand die dag en nacht met het voetbal bezig is. Hij grossiert in voetbaldiploma's en vervulde ook onder Jerko Tipuric de functie van assistent. Steve was in het tussenseizoen evenzeer kandidaat voor de sportieve verantwoordelijkheid maar toen genoot Christiaan Adelaere de voorkeur.

(JPVH)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!