Think Pink en Cercle Brugge willen een roze vrouwelijke spionkop

De wedstrijd tussen Cercle Brugge en KAS Eupen zal op woensdag 26 december volledig in het teken staan van Think-Pink. © Website Cercle Brugge
Redactie KW

Op tweede kerstdag 26 december om 14.30 uur speelt Cercle Brugge voor de laatste keer dit jaar tegen Eupen. Deze wedstrijd staat volledig in het teken van Think Pink en de strijd tegen borstkanker.

Voor één van de onderdelen tijdens deze competitiewedstrijd doen groen-zwart, Liantis en Think Pink een bijzondere oproep. “We willen een volledige roze spionkop met dames in de Oosttribune“, zegt Jurgen Vanpraet als directeur van Think Pink. “Zo brengen we de strijd tegen borstkanker op een opvallende manier in beeld en steunen we lotgenoten die momenteel tegen de ziekte strijden.”

De spelers worden die dag trouwens op het veld vergezeld van lotgenoten met een boodschap. Ook de kerstmarkt voor aanvang van de wedstrijd kleurt volledig roze.

Dames die het initiatief op de tribune willen steunen kunnen zich aanmelden via social@think-pink.be. Ze ontvangen een gratis ticket voor de match, een roze T-shirt en een drankje.

(ACR)

Meer informatie vindt u op de website van Cercle Brugge.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier