Supertalent Anderson Lopez is straks inzetbaar bij Cercle Brugge

09/02/18 om 12:00 - Bijgewerkt op 08/02/18 om 11:25

Met Anderson Lopez heeft Cercle Brugge een goudhaantje in de rangen. De Nederlander werd door AS Monaco overgenomen van Ajax. De Nederlander moest echter een knieoperatie ondergaan en revalideert bij Cercle Brugge. Daar hoopt hij straks bij de beloften op enkele speelminuten. Een kennismaking met de Nederlandse spits.

De komst van Anderson Lopez naar Cercle Brugge werd al halfweg juni in de Nederlandse media verspreid. Hij was toen de eerste nieuwkomer voor groen-zwart. De spits was echter geblesseerd en hij zou in de huidige competitie, na een ingreep aan de knie, amper aan spelen toe komen. "Tijdens de eerste training bij Ajax in aanloop naar dit seizoen viel er een medespeler tijdens een voetbalmatch op mijn knie, waardoor die draaide en mijn bovenlichaam bleef staan. Ik voelde een knik, maakte de training af, maar ik wist meteen dat er iets niet goed was. Dat bleek ook de volgende dag toen mijn knie gezwollen zat. Onderzoek wees uit dat de voorste kruisband gescheurd was."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!