Silke en broer Robin Loridan zijn samen bij Cercle Brugge actief

13/04/18 om 18:30 - Bijgewerkt op 11/04/18 om 18:31

Binnen de dagelijkse werking maken we kennis met Silke en Robin Loridan. De broer en zus uit het Veurnse zijn binnen dezelfde groen-zwarte vereniging werkzaam. "We krijgen zowel van de spelers, de technische staf en alle supporters enorm veel sympathie."

Silke Loridan (23) verhuisde onlangs vanuit het ouderlijke nest in Bulskamp naar een appartement in Sint-Andries. Ze studeerde economie moderne talen en doet momenteel een opleiding aan Syntra West voor reisconsulent. "In juni is het gedaan. Ik ben hiermee gestart voor ik naar Cercle kwam, omdat ik van reizen hou en later in het buitenland wel iets wil doen, bijvoorbeeld de uitbating van een B&B. Maar nu wil ik gewoon uit interesse de opleiding afmaken, mijn diploma halen omdat het van pas komt in mijn werk op Cercle. Bij bezoeken aan het Jan Breydelstadion heb ik er altijd al van gedroomd om bij groen-zwart iets achter de schermen te...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!