Ook jeugdwerking Cercle Brugge in positieve flow door promotie

11/05/18 om 14:24 - Bijgewerkt op 09/05/18 om 14:25

Cercle Brugge hoopt met de jeugd voor volgend seizoen een plaats te krijgen in Elite 1. Het licentiedossier is hiervoor ingediend. Er is echter een kleine kans dat het lukt, maar ondertussen zit men niet stil. Zowel sportief als met de infrastructuur worden er diverse inspanningen gedaan.

De opfrissing van de jeugdvelden is al gestart, zodat er in prima omstandigheden kan gevoetbald worden. Daarnaast zijn er plannen om werkzaamheden uit te voeren of te laten doen, eventueel via sponsoring. "Er zijn ook zaken die we zelf bekostigen, vooral wat herstelling- en verbeteringswerken betreft", zegt jeugdvoorzitter Piet D'Hooghe. "Ik denk daarbij aan de netten achter de doelen, schilder- en sanitaire werken in de kleedkamers en douches. Ook in de kantine bij Ricardo en Tania willen we op akoestisch vlak iets doen. We willen met dit alles na 15 mei starten om hopelijk voor 15 juni rond te zijn."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!