"Monaco is mijn broodheer en beslist waar ik speel"

08/12/17 om 06:00 - Bijgewerkt om 09:46

Paul Nardi behoorde samen met Mehdi Bennedine en Raphaël Diarra tot de eerste huurlingen van AS Monaco. De Franse jeugdinternational veroverde meteen een plaats onder de lat en stond die sindsdien niet meer af. "Ook Miguel Van Damme wordt steeds beter en dat zorgt ook voor extra druk om te presteren."

In januari huurde Cercle Brugge met Paul Nardi een extra doelman. De voormalig Franse jeugdinternational werd meteen voor de leeuwen gegooid en staat tot op heden nog steeds onder de lat bij Cercle Brugge. "Ik kwam naar Cercle om te spelen en het doel van de ploeg was om het behoud veilig te stellen. Dat is ons op de voorlaatste speeldag tegen Lommel gelukt. Sinds deze zomer is het project helemaal anders en de verwachtingen liggen dan ook hoger. Op dit moment staan we in de tweede periode op zeven punten van de leider (Lierse, red.). We doen nog steeds mee, want mathematisch is het nog mogelijk. En zolang het mogelijk is, doen we er alles aan. De achterstand is uiteraard groot, maar we zijn ervan overtuigd dat we het gat kunnen dichten."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!