Kevin Hoggas komt Cercle Brugge vrijdag al versterken

Redactie KW

Met de 26-jarige Franse middenvelder rondt Cercle Brugge zijn eerste winterversterking af. Hoggas komt over van de Franse tweedeklasser Bourg-en-Bress en ondertekende een contract tot medio 2021.

Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan in de Belgische competitie“, aldus Kevin Hoggas, “Ik ben blij dat ik bij Cercle mijn carrière kan verderzetten. De Vereniging is heel ambitieus en wil er alles aan doen om de doelstellingen te bereiken. Er resten ons nog 8 wedstrijden in deze periode en ik ben er klaar voor om alles te geven”.

“Kevin Hoggas is een technisch sterke en creatieve middenvelder die zijn kwaliteiten heeft bewezen in de Franse competitie”, aldus Voorzitter Frans Schotte, “Hij is bovendien meteen inzetbaar en heeft een sterke heenronde in de benen. Zijn komst onderstreept de ambitie van de Vereniging”.

Al aan de slag tegen OH Leuven

Kevin Hoggas is speelgerechtigd voor de match van vrijdagavond tegen OH Leuven. Hij zit dan ook in de ruime wedstrijdselectie, net als spits Gianni Bruno die er na een revalidatie van drie maanden terug bij.

Dit is de groep die na de training van donderdag op afzondering trok: Taravel, Vanbelle, Koné, Vincent, Farias, Palun, Bruno, Tormin, Crysan, Cardona, Omolo, Van Damme, Lambot, Delacourt, Vandenbussche, De Schryver, Gaspar, Imorou, Hoggas en Mercier.

(ACR)