Irvin Cardona ziet een snelle terugkeer naar Monaco best zitten

Irvin Cardona met enkele fans © VDB
Redactie KW

Irvin Cardona maakte vorig weekend zijn debuut in 1A en hoe! Op Anderlecht had hij slechts zeven minuten en vijf baltoetsen nodig om twee keer te scoren. Het kan echter zijn dat Cardona in januari Cercle alweer verlaat.

“Eindelijk”, denken de Cerclefans. “Cardona is back.” De huurling van AS Monaco was vorig seizoen een sterkhouder en trapte Cercle zelfs naar 1A met een late penaltygoal tegen Beerschot-Wilrijk. Na lang blessureleed maakte hij eindelijk zijn debuut in 1A, in Anderlecht kennen ze nu hem aan.

Voor Cercle wordt Cardona de komende weken alvast een belangrijke extra troef, maar het zou wel eens goed kunnen zijn dat het bij weken blijft. In de toonaangevende Franse sportkrant L’Equipe laat Cardona weten dat hij een terugkeer in januari naar Monaco, dat hem uitleent aan Cercle, best ziet zitten. “Een nieuwe trainer (Thierry Henry, red.) kan een positieve invloed hebben op mijn status in Monaco”, laat Cardona weten. “Als de club me eind december nodig heeft, dan sta ik klaar.” (Red)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier