Hoe ziet Cercle Brugge er volgend seizoen uit?

08/06/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 07/06/18 om 13:18

Zondag is het drie maanden geleden dat Cercle Brugge de promotie mocht vieren. Ondertussen maakt men achter de schermen werk van hoe het nieuwe groen-zwart er komend seizoen in eerste klasse A moet uitzien. Wij gingen na wie een zekerheid is, wie kan of mag blijven en wie er aan Cercle wordt gelinkt.

Doelmannen

Paul Nardi staat na een gesprek met AS Monaco niet weigerachtig tegenover een terugkeer naar Brugge, ondanks de interesse in zijn eigen land van Straatsburg en Nîmes. Miguel Van Damme ligt nog onder contract tot midden volgend seizoen. Hij moet opnieuw de concurrentie aangaan met Nardi, maar wil wellicht meer aan spelen toekomen. Misschien wordt hij uitgeleend. Brian Vandenbussche genoot interesse van kampioen Royal Knokke FC. Die club haalde echter Michael Clepkens in huis, waardoor hier en daar gesuggereerd werd dat Vandenbussche als keepertrainer aan de slag zou gaan bij de beloften of jeugd van Club of Cercle. Woensdag zette de Blankenbergenaar echter zijn handtekening onder een contractverlenging van één seizoen bij groen-zwart. "Brian is een echte professional", verduidelijkt sportief manager François Vitali die keuze op de website van Cercle. "Al sinds vorig seizoen deelde hij zijn ervaring met Paul Nardi en Miguel Van Damme en droeg hij eveneens bij aan de doelstellingen van de ploeg. Onze wens was...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!