Doelman blijft een seizoen langer bij Cercle Brugge

13/06/18 om 19:20 - Bijgewerkt om 19:19

Paul Nardi kwam in januari 2017 op uitleenbasis van AS Monaco naar Cercle Brugge en zal ook komend seizoen voor het eerst in de hoogste Belgische voetbalklasse actief zijn.

Doelman blijft een seizoen langer bij Cercle Brugge

© BELGA

De 24-jarige beloftevolle doelman verlengt, ondanks heel wat andere aanbiedingen uit zijn eigen land, zijn contract bij groen-zwart met een seizoen. "Bij Cercle blijven was voor mij het belangrijkste", zegt Nardi via de website van Cercle. "Ik kijk er enorm naar uit om samen de Jupiler Pro League in te gaan."

Sportief directeur François Vitali klinkt alvast opgetogen. "Paul was vorig seizoen een van de grondleggers van ons succes. Ik weet dat hij zeker opnieuw sterke prestaties zal afleveren en dat de hoogste voetbalklasse hem in staat zal stellen om al het talent dat hij heeft te laten zien."

Nardi is naast kapitein Benjamin Lambot en doelman Brian Vandenbussche de derde speler uit de ploeg van vorig seizoen die minstens een seizoen langer bij Cercle blijft. Verwacht wordt dat de komende uren ook enkele nieuwelingen zullen voorgesteld worden.

(ACR)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!