Cercle Brugge zorgt voor uniek tweedaags voetbalevenement

06/04/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 05/04/18 om 13:08

Op maandag 30 april en dinsdag 1 mei organiseert Cercle Brugge de eerste editie van het Tornooi Brugge Kaas. De eerste dag worden de halve finales en finale van de Beker van West-Vlaanderen voor duiveltjes gespeeld. In de namiddag is er een driehoekstornooi U15 tussen Cercle, Club Brugge en AS Monaco. De tweede dag volgt een onderling tornooi met eigen jeugdspelers.

"Het voetbalseizoen loopt stilletjes aan op zijn einde en wij willen het kampioenenjaar op een passende manier afsluiten", zegt hoofd opleiding David Carpels namens het organiserende jeugdmanagement dat meer leven binnen de jeugdwerking wil. Filip Vermander en voorzitter Piet D'Hooghe zijn binnen de raad van bestuur van de vzw de drijvende krachten achter die tweedaagse. "We willen met het tornooi de jeugd van Cercle dichter bij elkaar brengen. We moeten mensen verenigen. Als onze jeugdspelers graag op Cercle zijn, zullen ze ook langer blijven", vindt Carpels. "Ze zullen een verbondenheid hebben met deze vereniging en dat mo...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!