Cercle Brugge trekt nog een jeugdinternational aan

26/07/18 om 20:40 - Bijgewerkt om 20:39

De 17-jarige Andi Koshi komt als middenvelder over van PSV Eindhoven.

Cercle Brugge trekt nog een jeugdinternational aan

De Belgische jeugdinternational en aanvoerder van de nationale U17 is dit jaar al goed voor twee doelpunten in vier wedstrijden. Hij kwam eerder uit voor Beerschot en daarna vanaf 2010 voor de 'Purple Talents' van RSC Anderlecht en vorig jaar voor het Nederlandse PSV Eindhoven. Eerder mocht hij ook gaan testen bij het Engelse Arsenal. Bij Cercle is technisch directeur François Vitali alvast tevreden dat de beloftevolle speler ervoor gekozen heeft om zich verder bij Cercle te ontwikkelen. "We zijn ervan overtuigd dat Cercle de ideale stap is voor Andi om het hoogste niveau te bereiken. Deze transfer kadert dan ook in de continuïteit van ons project door een jonge, beloftevolle en Belgische voetballer op te leiden", aldus Vitali.

Cercle kijkt ondertussen ook over de landsgrenzen heen naar talentvolle jongeren. Sedert vorig week traint ook Nicolo Cudrig van het Italiaanse Udinese met de groep mee. Hij is een centrumspits, Italiaans jeugdinternational en wordt op 7 augustus 16 jaar. Ook AS Roma toonde belangstelling in de speler.

(ACR)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!