Cercle Brugge trapt het nieuwe voetbalseizoen af

18/06/18 om 14:19 - Bijgewerkt om 14:18

Maandag stipt om 11 uur stapten de spelers buiten voor hun eerste training. Onder hen een vijftal nieuwkomers. Ook Guévin Tormin en de 20-jarige Ivoriaanse middenvelder Franck Irie, die normaal gezien later vandaag tekent, vervoegden de groep.

Cercle Brugge trapt het nieuwe voetbalseizoen af

© VDB

Met Abud Omar, Pierre-Daniel Nguinda, Yoann Etienne, Kevin Appin en Franck Irie waren vijf nieuwkomers van de partij. Guévin Tormin tekende ook present. De training kende een rustig verloop. Tijdens het loopwerk, dat zowat drie kwartier duurde, konden de supporters de spelers meermaals zien passeren en hen zo rustig leren kennen. Ook trainers Laurent Guyot en Benoît Tavenot liepen mee met de groep.

Vervolgens werd het balgevoel aangescherpt en nam Dany Verlinden doelmannen Paul Nardi, Miguel Van Damme en Brian Vandenbussche onder handen. Afsluitend was het opnieuw aan Jeannot Akakpo om de spelers aan enkele fysieke proeven te onderwerpen. Na een uur en drie kwartier zat de eerste oefenstonde erop. Een trainingssessie die gevolgd werd door een delegatie uit Monaco: Filips Dhondt (algemeen directeur), Michael Emenalo (sportief directeur), Nicolas Holveck (directeur generaal) en Yannick Menu (hoofd scouting).

(BV - Foto Bart)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!