Cercle Brugge tegen KSV Roeselare nog steeds zonder Irvin Cardona

13/10/17 om 20:30 - Bijgewerkt om 20:28

Dit weekend wacht een derby in het Jan Breydelstadion met twee ploegen die willen winnen om in de eerste periode nog een rol van betekenis te hebben.

Cercle Brugge tegen KSV Roeselare nog steeds zonder Irvin Cardona

© BELGA

Cercle Brugge kon dit seizoen nog maar weinig constante in het spel en de uitslagen leggen. Na de winst vorig weekend tegen Beerschot-Wilrijk lukt het zaterdag tegen KSV Roeselare misschien wel. Trainer José Riga mist bij groen-zwart alvast enkele spelers. Rodas, Cardona en Imorou zijn geblesseerd. Bruno is na een heelkundige ingreep aan het revalideren. Farias, Garcia, Muyumba en De Schryver zijn er niet bij. Vandenbussche en Robail zijn ziek.

Dit zijn de twintig namen bij groen-zwart: Nardi, Taravel, Vanbelle, Koné, Vincent, Palun, Buyl, Tormin, Crysan, Omolo, Van Damme, Mexique, Vagner, Lambot, Delacourt, Gaspar, De Belder, Mercier, Sofranac, Carré.

In de heenwedstrijd won Roeslare in de slotfase met 2-1. Aan groen-zwarte zijde is het alvast een weerzien met gewezen trainers Dennis Van Wijk en Frederik Vanderbiest. Deze laatste vervoegde deze week de trainersstaf op Schiervelde.

(ACR)

Cercle Brugge- KSV Roeselare, zaterdag 14 oktober om 17.00 uur. Als scheidsrechter is Lothar D'Hondt aangeduid. (ACR)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!