Cercle Brugge krijgt titelviering op de reien op 21 april

27/03/18 om 13:25 - Bijgewerkt om 13:23

Het bestuur van Cercle Brugge kwam maandag met het stadsbestuur een datum overeen om de titel en bijhorende promotie officieel te vieren in het stadscentrum.

Cercle Brugge krijgt titelviering op de reien op 21 april

Eerder gebeurde dat al in en rond het stadion vlak na de overwinning tegen Beerschot. De spelers hebben alvast iets om naar uit te kijken. De spelers zullen die dag namelijk als helden in bootjes rond en op de Brugse reien worden gevoerd. "De ideale manier om de promotie gepast te vieren", zegt burgemeester Landuyt.

Nadien zal op de Markt een officiële viering plaatsvinden met een podium. Er worden duizenden toeschouwers verwacht. Bij de vereniging denken ze nog verder na over de concrete invulling. Volgens de eerste berichten start de viering om 16 uur, waarna vermoedelijk een lange groen-zwarte feestavond volgt op de Markt en omstreken. Het duurde een tijdje voor een datum werd vastgelegd, omdat zowel de vereniging, het stadsbestuur als de politie een geschikte dag overeen moesten komen.

(MM)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!