Cedric Renard volgt volgend seizoen Pedro Kynds op bij Moorslede

11/02/19 om 22:25 - Bijgewerkt om 22:24

De 36-jarige Cedric Renard wordt volgend seizoen de sportieve baas bij tweedeprovincialer SV Moorslede. Hij volgt er na lange tijd Pedro Kynds op.

Cedric Renard volgt volgend seizoen Pedro Kynds op bij Moorslede

Voordien was hij onder meer hoofdtrainer bij Lendelede en beloftencoach van Torhout KM bij Gaby Demanet. © VDB

"Aanvankelijk hadden we iemand binnen de vereniging op het oog om vanaf volgend seizoen de sportieve lijnen uit te zetten bij Essevee", opent voorzitter Gaylord Anthierens. "Toen de onderhandelingen zijn afgesprongen, heb ik met enkele kandidaten een gesprek gevoerd en hun ook de toekomstvisie van de vereniging duidelijk gemaakt. Bij Cedric Renard had ik direct een goed gevoel."

"Vandaar dat we eigenlijk vrij snel tot een overeenkomst zijn gekomen. Ook hij is iemand die graag met jeugdspelers werkt en streeft naar een vlotte doorstroming vanuit de eigen werking. Iets wat zijn voorganger Pedro Kynds ook altijd deed. Als hij dezelfde resultaten kan boeken als ons huidige coach dan zal ik een heel gelukkige voorzitter blijven."

Dit seizoen kwam de Roeselarenaar niet in actie. Voordien was hij onder meer hoofdtrainer bij Lendelede en beloftencoach van Torhout KM bij Gaby Demanet.

(SBR)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!