Bruno Debo moet KM Torhout in veiligheid brengen: "Mogelijk dat er beloften een kans krijgen"

22/12/17 om 10:10 - Bijgewerkt om 10:08

Bruno Debo werd vorige donderdag, met enkele dagen vertraging door de weersomstandigheden, aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer bij KM Torhout. De Kortrijkzaan moet met de Houtlanders het behoud afdwingen in de tweede amateurklasse. "Had ik er niet in geloofd, ik was er nooit aan begonnen."

Bruno Debo was tot vorig seizoen hoofdtrainer bij KFC Izegem. Enkele weken geleden was de Kortrijkzaan nog in de running om T3 te worden naast Glen De Boeck en Lorenzo Staelens bij KV Kortrijk. "Ik heb in september ook met Rumbeke (eersteprovincialer, red.) gesproken, maar ik was nog niet toe aan een nieuwe uitdaging. Begin november zat ik dan samen met Glen De Boeck en Lorenzo Staelens om T3 te worden bij KVK. Ik lag in de weegschaal met Wouter Vrancken, die het uiteindelijk haalde. Ik ging er nadien van uit dat dit een sabbatjaar zou worden. Je weet ook dat er niet zo veel plaatsen vrijkomen en ik ben ook niet iemand die bewust in de tribune gaat zitten waar het slecht gaat."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!