Boezemvriend Tresor Shema over de nieuwe publiekslieveling van Club Brugge

03/08/18 om 09:51 - Bijgewerkt om 09:58

Ik maak een transfer naar Club Brugge en ik neem mee... mijn beste vriend. Arnaut 'Danjuma' Groeneveld (21) polste Tresor Shema (22) om bij hem te komen wonen in Brugge en zijn voetballende vriend ging op het voorstel in. Shema gaat hier nu zelf aan de slag bij KM Torhout, al is hij momenteel nog niet speelgerechtigd. En bij KM Torhout rekenen ze ook op het maatje van Danjuma. "Hij kan het verschil betekenen bij ons", klinkt het bij trainer Bruno Debo. En Arnaut Groeneveld, die zal het zeker maken volgens zijn boezemvriend. "Ik kijk al uit naar de Champions League."

Al van hun tiende kennen ze elkaar: Arnaut 'Danjuma' Groeneveld en Tresor Shema. "En sinds ons vijftiende zijn we eigenlijk onafscheidelijk, we horen elkaar dagelijks." Bovendien wonen de twee vrijgezellen nu ook samen. "In Brugge, Denswil woont bij ons in de buurt. En ook met Limbombe hebben we goed contact. Toen Anthony bij NEC vertrok richting Brugge was Arnaut zijn vervanger. Maar ze hadden nog een korte gemeenschappelijke periode in Nijmegen waarin het duidelijk klikte."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!