Blijft Tessa Wullaert bij het Duitse Wolfsburg?

03/01/18 om 20:23 - Bijgewerkt om 20:25

Wolfsburg bood de 24-jarige voetbalster een contractverlenging aan en momenteel zijn de gesprekken volop aan de gang. De vraag is nu natuurlijk of de Gouden Schoen zal tekenen...

Blijft Tessa Wullaert bij het Duitse Wolfsburg?

© BELGAIMAGE

Eind dit seizoen loopt de overeenkomst tussen Wullaert en Wolfsburg af. De clubleiding bood Wullaert - goed voor dertien goals in alle competities samen - wel een nieuw contract aan, maar de speelster twijfelt over haar toekomst bij de Duitse kampioen.

Niet het minst omdat de interesse uit de Bundesliga, Engeland en Frankrijk toeneemt. Zo heeft Bayern München reeds geïnformeerd naar de topschutster aller tijden bij de nationale ploeg om haar binnen zes maanden gratis binnen te halen. Welke ploegen uit Engeland concrete belangstelling tonen, is niet bekend, maar het is een publiek geheim dat Wullaert droomt van de Premier League.

Eerst nog prijzen pakken

Voor de knoop over haar toekomst door te hakken, wil Wullaert eerst nog prijzen pakken met Wolfsburg. De spits, na een moeilijke start uitgegroeid tot een basispion in Duitsland, maakt nog kans op de Champions League-eindwinst. "Dat is een groot doel", zo klonk het eind vorig jaar. Daarnaast is ook een tweede Duitse landstitel een belangrijk target voor de West-Vlaamse.

(Bron: Het Laatste Nieuws)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!