Alweer stunt Royal Knokke FC, nu tegen KFC Dessel Sport

Ratko Vansimpsen probeert te storen op Ruben Vanraefelghem die een nieuwe aanval opzet voor de thuisploeg. © (Foto VDB)

In een partij om vingers en duimen van af te likken stapelden de kansen zich op. Royal Knokke FC klopte KFC Dessel Sport met 3-2.

Voor de rust verkregen Maxim Vandewalle, Sven De Rechter en Aaron Dhondt unieke mogelijkheden doch de openingstreffer viel aan de overzijde. Kevin Janssens, ex-Cercle Brugge, nam gastportier Bram Paepe te grazen. Na de rust zetten de jongens van Yves Van Borm nog hogere druk, hetgeen resulteerde in rozen van Kieriën Serpieters, na corner, en Aaron Dhondt. Anderzijds verzuimde bezoeker Kevin Janssens tot twee keer toe de netten te doorboren toen hij volledig vrijgelaten werd aan de tweede staander. De gelijkmaker kwam toch op het bord toen een actie over rechts enig mooi werd ingekopt door Ratko Vansimpsen.

Winning goal

Toen iedereen zich met de puntendeling had verzoend demonstreerde kapitein Alessio Staelens nog maar eens zijn sneltreinvaart wanneer hij, na een gemeten voorzet van Maxim Vandewalle, de volledige gastdefensie, inclusief keeper, in snelheid nam. KFC Dessel Sport, dat voetbalde en liet voetballen, diende puntenloos af te druipen: eindstand 3-2!