Allan Deschodt is de nieuwe trainer van FC Gullegem

16/05/18 om 17:49 - Bijgewerkt om 17:49

Allan Deschodt volgt Pascal De Vreese op bij FC Gullegem. De ploeg uit de tweede amateurklasse eindigde afgelopen seizoen in de middenmoot, maar moet het volgend seizoen met minder middelen doen en dat resulteerde in een breuk met de trainersstaf.

Allan Deschodt is de nieuwe trainer van FC Gullegem

Allan Deschodt was afgelopen seizoen nog actief bij KM Torhout, komend jaar gaat hij aan de slag bij FC Gullegem. © VDB

Dat was dus het breekpunt tussen bestuur en trainer De Vreese, die wel al zijn contract had verlengd. Met een kleinere kern en een stuk minder dure jongens zet FC Gullegem de schaar in het budget. Maar dat betekent ook dat de club wellicht een moeilijk seizoen tegemoet gaat. Pascal Devreese kon er zich niet echt in vinden en dat verschil in visie leidde tot het ontslag van het trainersduo. Want ook T2 Glenn Labie moest plaatsruimen.

T2 Glenn Labie (links) en Pascal De Vreese kregen eerder al hun onslag. De Gullegemse keepertrainer Dries Lievens (rechts) koos eerder al voor KM Torhout.

T2 Glenn Labie (links) en Pascal De Vreese kregen eerder al hun onslag. De Gullegemse keepertrainer Dries Lievens (rechts) koos eerder al voor KM Torhout. © VDB

De zoektocht naar een nieuwe trainer heeft niet veel tijd in beslag genomen. Recent werd een akkoord bereikt met Allan Deschodt, eerder dit seizoen bedankt voor bewezen diensten toen KM Torhout onderin de tweede amateurklasse bengelde. Hij werd er opgevolgd door Bruno Debo, maar die kon ook de degradatie niet vermijden.

De 44-jarige Deschodt, ooit bij KSV Diksmuide en KVK Westhoek aan de slag, gaat de uitdaging dus aan.

(Fonzie)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!