Aaron Vanfleteren (Winkel Sport) volgend seizoen naar R. Knokke FC

10/01/18 om 11:18 - Bijgewerkt om 11:16

Aaron Vanfleteren (23) maakt straks de overstap van Winkel Sport in tweede amateurklasse naar R. Knokke FC, de fiere leider in de eerste amateurklasse. De middenvelder met de fluwelen traptechniek scoort dit seizoen aan de lopende band.

Aaron Vanfleteren (Winkel Sport) volgend seizoen naar R. Knokke FC

Aaron Vanfleteren vorig seizoen in de achtervolging op Niels Mestdagh toen hij met Winkel Sport de latere kampioen Knokke trof. © VDB

Aaron Vanfleteren kreeg zijn jeugdopleiding voor het grootste stuk bij Club Brugge. Via KSV Roeselare, waar hij van Franky Van der Elst niet echt veel speelminuten kreeg, belandde hij bij Winkel Sport. Daar is hij nu aan zijn tweede seizoen bezig en etaleert hij wekelijks zijn voetballend vermogen. Dit jaar koppelt deze vrijeschopspecialist dat ook aan scorend vermogen. Hij nette al tien doelpunten.

Reuse en Verhooghe langer bij WSP

Vanfleteren is afkomstig uit Lendelede en woont nu in Izegem. Straks trekt hij dus naar de kust, maar niet zonder eerst nog te proberen Winkel Sport naar de eerste amateurklasse te brengen. "Ik heb me altijd geamuseerd in Winkel. Maar in Knokke ben ik zeker volgend jaar minstens in de eerste amateurklasse te spelen. Ik tref er ook een jonge groep waar ik de meeste jongens ken. Het is wat verder van huis, maar ik zal kunnen carpoolen."

Aaron Vanfleteren scoorde dit seizoen al tien keer voor Winkel Sport.

Aaron Vanfleteren scoorde dit seizoen al tien keer voor Winkel Sport. © VDB

Aaron Vanfleteren tekent bij Knokke een contract voor twee seizoenen. Bij Winkel Sport verlengden verdedigers Rens Verhooghe en Felix Reuse ondertussen wel al hun contract.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!