A-kern van Torhout KM voor volgend seizoen bijna compleet

04/06/18 om 14:49 - Bijgewerkt om 14:48

Bij Torhout KM zijn de wonden van de degradatie gelikt en heeft men de A-kern samengesteld die in derde amateurs zal uitkomen

A-kern van Torhout KM voor volgend seizoen bijna compleet

© VDB

Het nieuwe Torhout KM zal wellicht spelen tegen clubs als Zwevezele, Wingene, Wervik en Oostkamp als provinciegenoten.

De nieuwe namen zijn Gianni Senesael (Menen), Victor Christiaens (WS Lauwe), Tim Vandenboogaerde (SC Menen), Brandon Vanderbeken (Gullegem), Jonathan Stael (Gullegem), Thomas Cornelis (Olsa Brakel), Aron Defevere (Gullegem) en Martijn Verhelst (Oudenburg).

De blijvers van vorig seizoen zijn Anouk Vanysacker, Jasper Meeuws, Harry Hollevoet, Jason Neu, Bryan Willems, Darren Steur, Jordi Maes, Sebastiaan Cordie en Thomas Goddeeris. Uit de beloften komen Enrique Tanghe en Matteo Couwyzer al zeker in de A-kern terecht maar ook Kjell Dewilde, Broes Van Wijk en Loic Bouckaert zullen het seizoen aanvatten met de A-kern. Toch hoopt het bestuur en de sportieve staf en inzonder trainer Bruno Debo dat er nog twee spelers aan de kern worden toegevoegd, meer bepaald aanvallende krachten voor het middenveld en de spits, en liefst met enige ervaring. Pas dan zal de kern echt compleet zijn.

(DACH)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!