Oostende KVO denkt aan Glen De Boeck of Sven Vandenbroeck om Gert Verheyen op te volgen

Ten laatste begin mei wil KV Oostende een opvolger voor Gert Verheyen voorstellen als nieuwe hoofdcoach. In een interview op de website van de kustploeg bevestigt technisch directeur Hugo Broos donderdag dat de sollicitaties vlot binnenstroomden en er gesproken werd met Sven Vandenbroeck en Glen De Boeck. Witte rook is er evenwel nog niet.

Ruddervoorde Jurgen De Smet nieuwe trainer van KDC Ruddervoorde

Jurgen De Smet (45) uit Deinze is de nieuwe hoofdtrainer van het eerste elftal van KDC Ruddervoorde. Dinsdagavond 16 april leidde hij zijn eerste training en maakte hij kennis met de spelersgroep. Jurgen De Smet heeft er al een trainersloopbaan opzitten van bijna 30 jaar.

Ruddervoorde Thomas Buffel vader geworden van Lionel

Voetballer Thomas Buffel uit Ruddervoorde is voor de derde keer vader geworden. Lionel is het eerste kind dat hij krijgt met zijn nieuwe vriendin Annabel.

Brugge Club Brugge onderuit bij RC Genk, achterstand opnieuw vier punten

Leider Racing Genk heeft zondagavond de topper van de vierde speeldag in Play-off I met 3-1 (rust: 1-1) gewonnen van landskampioen Club Brugge. Dankzij de zege lopen de Limburgers opnieuw vier punten uit op eerste achtervolger Club, met nog zes speeldagen op het programma.

Torhout Vanderschaeghe en Verhaeghe komen naar Torhout, Vanderbeken vertrekt

Twee inkomende transfers bij Torhout KM. De eerste is de 20-jarige Gillian Verhaeghe die overkomt van R. Knokke FC. De flankverdediger begon in 2006 bij de jeugdwerking van KV Oostende en trok in 2012 naar de jeugdwerking van Cercle Brugge KSV waar hij zelfs de nationale jeugdselectie haalde. Dit seizoen trok hij dan naar eerste amateurklasser R. Knokke FC, waar hij geen titularis was.

Wevelgem Wevelgem City is kampioen

Met drie volle bussen waren de supporters afgezakt naar het verre Ploegsteert. Met een 1-3-overwinning was de titel binnen.

Gullegem Gullegem wint opnieuw

Na de zege tegen legde FC Gullegem nu ook nummer drie Wijgmaal over de knie. Voor de rood-witten komt het behoud nu wel heel dichtbij na de 0-1-zege.

Sint-Eloois-Winkel Winkel veegt de vloer met RC Gent

Winkel zit duidelijk in kampioenenmodus. De rood-zwarten walsten met klasse en zwier moeiteloos over RC Gent, nochtans de nummer 4 op de ranglijst. Het werd 6-0.