Brugge Opnieuw kanker vastgesteld bij Miguel Van Damme

Doelman Miguel Van Damme van Cercle Brugge kreeg deze week na het ondergaan van meerdere tests te horen dat er opnieuw kanker bij hem is vastgesteld. Dat meldt Cercle Brugge vrijdag op zijn website.

Sint-Eloois-Winkel Winkel Sport haalt ex-OMSI-voorzitter weg bij Mandel United

Wouter Vander Stricht

Een opvallende transfer in het amateurvoetbal. Niet van een speler dit keer. Jan Herreman, vroeger nog voorzitter bij OMS Ingelmunster en nu aan de slag bij fusieclub Mandel United trekt naar Winkel Sport om er veiligheidsverantwoordelijke te worden.

Brugge Jonas Ivens herenigd met Clement bij Club Brugge

Philippe Clement verwelkomt Jonas Ivens (34) als assistent-trainer bij Club Brugge. Dat meldt Waasland-Beveren, waar de voormalige verdediger sinds 1 juni 2016 actief was in de sportieve cel.

Brugge Wesley verkast voor recordsom van 25 miljoen euro naar Aston Villa

Vicekampioen Club Brugge heeft met de Engelse eersteklasser Aston Villa een akkoord bereikt over de transfer van aanvaller Wesley Moraes. Dat bevestigden beide clubs donderdagavond. Na het verkrijgen van een werkvergunning en het slagen voor zijn medische tests zal Moraes een contract bij de Engelse Premier League-club ondertekenen.

Waregem Zulte Waregem strikt Zwitsers jeugdinternational

Zulte Waregem heeft zijn eerste versterking met het oog op komend seizoen te pakken: de 21-jarige Zwitser Dimitri Oberlin. Essevee huurt de spits van FC Basel en wist ook een aankoopoptie te bedingen.

Oostende Geen EK voor geblesseerde Jordi Vanlerberghe (KV Oostende)

Jordi Vanlerberghe (KV Oostende) moet door een knieblessure afhaken voor het EK voor beloften, dat vanaf komend weekend gespeeld wordt in Italië en San Marino, zo maakte bondscoach Johan Walem woensdag bekend. Momenteel is het onduidelijk wie zijn vervanger wordt in de selectie van de Jonge Duivels.

Meest gelezen