Yakin Dogu zonder Ann Wauters niet opgewassen tegen het Ekaterinburg van Emma Meesseman

Emma Meesseman stond ruim 32 minuten op het terrein. © BELGA

Op de tiende speeldag in groep B van de Euroleague vrouwenbasketbal heeft het Ekaterinburg van Emma Meesseman woensdag met 82-77 gewonnen van het Turkse Yakin Dogu Universitesi, dat niet op de geblesseerde Ann Wauters kon rekenen.

Bij de rust stonden de Turkse bezoekers nog 38-41 voor. Meesseman speelde 32 minuten en 12 seconden. Daarin scoorde ze acht punten, plukte ze vijf rebounds en gaf ze twee assists. In de stand wipt Ekaterinburg over Yakin Dogu naar de leiding. Beide clubs hebben 18 punten en Ekaterinburg won het onderling duel.

Kim Mestdagh leed met Salamanca, vierde in de stand, een 52-48-nederlaag bij het Poolse Wisla Krakau. In 17 minuten en 25 seconden liet Mestdagh vier punten, één rebound en één assist noteren.