"Winst in Marke en de weg naar de titel ligt open"

20/01/18 om 08:00 - Bijgewerkt op 19/01/18 om 09:53

Zaterdagavond staat in vierde provinciale aan het Olympiadeplein in Marke de topper tussen Olympos Marke en Wikings Kortrijk Two geprogrammeerd. De bezoekers staan met een 12 op 12 autoritair aan de leiding. Runner-up Marke volgt met een 9 op 12, maar boekte recent een 9 op 9 en verloor zijn laatste match op 24 september van vorig jaar op het terrein van... Wikings Two.

Als de jongens van coach Klaas Denoulet zaterdagavond de drie punten uit Marke meenemen, lijkt de titelstrijd beslecht. "Er zijn nog zes speeldagen te gaan. Als we winnen in Marke ligt de weg naar de titel helemaal open", bevestigt Wikingsspeler Mathijs Forrez. "Als gevolg daarvan denk ik dat de druk vooral bij Marke ligt. Zij moeten winnen om nog een kans te maken. Wij hebben een voorsprong van drie matchen en kunnen iets geruster aan de wedstrijd starten. Dat betekent ook wel dat Marke heel gemotiveerd zal zijn om te winnen. Ik verwacht dan ook een spannende partij."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!