West-Vlamingen Tim Lambrecht en Simon Buysse over BC Oostende en de play-offs

25/05/18 om 14:49 - Bijgewerkt op 24/05/18 om 14:50

Aan de vooravond van de play-offs blikken de jongeren Tim Lambrecht en Simon Buysse terug op een boeiend seizoen. Bij de kern van eersteklasser BC Oostende leerden ze heel veel bij en bovendien behaalden ze, na een zevende plaats in de reguliere competitie, de titel in Top Division One.

"Met de tweede ploeg was het seizoen meer dan fantastisch: kampioen spelen met een U21-ploeg in tweede klasse", blikt Simon Buysse tevreden terug. "Velen voorspelden vooraf nochtans dat we zouden degraderen. Het gaf een extra tof gevoel om het tegendeel te bewijzen. Een week voor de play-offs hadden we een knop omgedraaid: het klikte in onze groep, we hebben talent, we hebben matchvoorbereiding zoals video-analyses en de vele wedstrijden in een korte periode waren ook in ons voordeel. Naarmate we meer wonnen, geloofden we er steeds meer in. Op een bepaald moment stonden we daar en moesten we het enkel nog afmaken. Dat deden we ook."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!