Voorzitterswissel bij KBBC De Panne

11/05/18 om 15:04 - Bijgewerkt op 09/05/18 om 15:04

Secretaris Alain Van Eetvelde neemt bij KBBC De Panne de voorzittersfakkel over van Bart Porreye. Voor beide telt maar één ding: allebei blijven ze zich volledig inzetten voor de basketbalclub die hen nauw aan het hart ligt.

Bart Porreye is al zo'n 20 jaar actief in de basketbalvereniging: "Zelf ben ik geen actieve speler... Eigenlijk ben ik er spontaan ingerold door mijn dochter. Die wilde graag basketten en ze werd lid in 1998. Als ouder ga je dan natuurlijk mee kijken naar een match. Het jaar daarna vroegen ze mij om in het bestuur. Vandaag kan ik terugblikken op negen jaar voorzitterschap en ik ben altijd heel goed omringd geweest. Met mijn familie heb ik 22 jaar in De Panne gewoond, maar nu woon ik al geruime tijd in Oudenburg. Op termijn begint die verplaatsing toch wel door te wegen. Daarom heb ik besloten om ermee te stoppen en ben ik tevreden dat Alain mijn taak als voorzitter over...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!