Verlies voor Melco Ieper tegen Gent Hawks

Louis Hazard probeerde de ploeg mee op sleeptouw te nemen. © VDB

Melco Ieper wil net als vorig jaar bij de eerste 8 van het klassement eindigen. Door de wisselvallige resultaten wordt dit geen eenvoudige opdracht. Na een nipte zege vorige week verloren de Ieperlingen dit weekend op Gent Hawks met 84-66.

Vooral in de eerste periode waren de jongens van Bruce Minne niet bij de les: 17-6. Met vrijworpen van Hazard bij het begin van de tweede periode kon Melco tot op 17-10 terugkomen, maar dan kraakte Melco andermaal. Met schaamrood op de lippen en een achterstand van liefst 18 punten werd de rust ingegaan: 44-26.

Ook in de derde periode was Melco niet bij de les. De Ieperlingen scoorden amper 14 punten met ook nu opnieuw Hazard die de ploeg op sleeptouw nam door zowat de helft van die punten te scoren. De laatste 10 minuten kon Melco niets meer aan de situatie veranderen en werd met 84-66 verloren.