Veel transfernieuws bij KB Gistel Oostende

"Sportief zet ik een stapje vooruit", aldus Niels Vervaele © VDB
Redactie KW

Bij KB Gistel Oostende Two valt er heel wat transfernieuws te rapen. Inkomend en uitgaand.

Zo heeft Niels Vervaele heeft ook een absolute primeur klaar. “Volgend seizoen speel ik niet meer in Oostende. Ik heb ervoor gekozen om over te stappen naar Basket Sijsele. Sportief is het een stapje vooruit, zeker als ze naar tweede klasse gaan. Het is een heel goede en ook een gezonde club. Ze beschikken over een topcoach en ik ken heel veel van hun spelers persoonlijk. Bovendien ben ik in Assebroek aan het bouwen. We gaan daar binnenkort wonen en dan is het maar vijf kilometer naar de sporthal in Damme.”

Het is maar vijf kilometer naar de sporthal in Damme

Het gonst ook van de andere transfergeruchten over KB Gistel Oostende Two. Coach Frederik Geldof bevestigt een verlengd verblijf van Kristaps Fridenbergs, David Verde Presa, Jonas Berquin en Kevin Van Hee. Donderdagavond tekende Tom Arijs vermoedelijk bij. Ook coach Geldof had een primeur: “Donny Dewulf van Racing Brugge komt na een jaartje terug naar KBGO. Hij speelde hier twee jaar geleden al.”

KBGO Two heeft overigens ook te maken met een behoorlijke blessuregolf. David Verde Presa is enkele weken out met een knieletsel. Matthias Degels is voor de rest van het seizoen out met een afgescheurd spiertje aan de achterkant van de knie. Tot overmaat van ramp blesseerde Kevin Van Hee zich afgelopen weekend in de ruim gewonnen wedstrijd tegen Anderlecht aan de enkel. (BV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier