Oostende ontmoet Pepinster in de kwartfinales van de play-offs

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

De kalender van de play-offs in eerste nationale is door zaalproblemen in Antwerpen en Luik aangepast. Oostende begint woensdag tegen Pepinster.

Zaterdag wacht er nog de dertigste speeldag van de reguliere competitie, inclusief Final Round. Wel zijn alle deelnemers aan de playoffs al gekend. Niet iedereen kent al zijn vaste plaats. Vijf clubs knokken nog om de plaatsen twee tot zes.

Titelverdediger en bekerhouder BC Telenet Oostende is wel al een maand zeker van de pole-positie. Zopas heeft ook Pepinster het achtste ticket verworven. Oostende neemt het in de kwartfinales volgens de formule best-of-three op tegen Wolves Pepinster, woensdag 6 mei thuis en vrijdag 8 mei in Pepinster. Een eventuele beslissende derde wedstrijd volgt zondag 10 mei in Oostende.

Als Oostende de halve finales volgens de formule best-of-five bereikt, speelt het woensdag 13 mei thuis tegen de winnaar van het duel tussen de vierde en de vijfde in de stand. Daarna volgt een verplaatsing op vrijdag 15 mei en een thuismatch op zondag 17 mei. Eventuele vierde en vijfde match op woensdag 20 mei en zaterdag 23 mei.

De data voor de finale volgens de finale best-of-five zijn woensdag 27 mei, vrijdag 29 mei, zondag 31 mei, woensdag 3 juni en zaterdag 6 juni.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier