Melissa Deblaere vertrekt naar KB Oostende Bredene

© VDB
Redactie KW

KB Oostende Bredene wil volgend seizoen een poging ondernemen om een stapje hoger te raken en versterkt zich daarvoor met Melissa Deblaere van BBC Knokke-Heist.

Bestuurslid Eddy Hendryckx licht toe: “In het lopende seizoen hebben de landelijke dames van KBOB al heel mooie prestaties neergezet. De huidige plaats in de rangschikking tweede landelijke is daar een logisch en verdiend gevolg van. Veel speelsters van het huidige team hebben ambitie om volgend seizoen nog eens voluit voor de titel te gaan. Ook als bestuur gaan we hier volop in mee. In dit kader is en blijft het de bedoeling het huidige team te behouden en nog te versterken. We hoorden ondertussen dat Kate Visnevica verhuist naar Mibac Middelkerke. Spijtig, maar we wensen haar daar alle succes.”

“De overige One-speelsters gaven mee te willen blijven. En voor alle duidelijkheid: het is en zal altijd de bedoeling zijn van de club om jeugdspeelsters volop kansen te geven in het seniorteam! Kaderend in de ambitie om terug een stapje hoger te zetten, engageert Melissa Deblaere van BBC Knokke-Heist zich om volgend seizoen de oranje-zwarte kleuren van KBOB te verdedigen. Het bestuur is er van overtuigd dat hiermee de beoogde ambitie onderstreept wordt!”

(BV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier