Khalid Boukichou (ex-BCO) debuteert knap in Pristina

21/09/18 om 07:28 - Bijgewerkt om 07:27

Donderdagavond opende het derde seizoen van de Basketball Champions League. Meteen waren er enkele opmerkelijke resultaten.

Khalid Boukichou (ex-BCO) debuteert knap in Pristina

© BELGA

Khalid Boukichou (ex-Oostende) heeft een knap debuut in het shirt van de Kosovaarse kampioen Pristina gemaakt. In de heenmatch van de eerste kwalificatieronde van de Champions League haalde Pristina het met 84-64 tegen Donar Groningen. Boukichou speelde 22 minuten en was daarin goed voor 7 punten aan 60 % en 8 rebounds. Groningen bereikte vorig seizoen de halve finale van de FIBA Europe Cup. Leicester Riders, te gast op de fandag van Oostende, verloor met 77-90 tegen het Deense Bakken Bears.

Bij de vier mogelijke tegenstanders van Filou Oostende in de poulefase valt het zware 87-61-verlies van het Wit-Russische Minsk in het PoolseTorun op. Estudiantes Madrid won met 62-74 bij het Zweedse Norrköping Dolphins. Zaterdag volgen de terugmatchen.

(PR)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!