Kersvers basketkampioen te gast op het Bierkasteel

© (Foto CLY)
Redactie KW

Hoog sportief gezelschap op vrijdagavond in het Izegemse Bierkasteel. Brouwer Xavier Vanhonsebrouck had als hoofdsponsor van het Oostends basketbal de kersverse kampioenen uitgenodigd voor een bezoek in zijn brouwerij.

In zijn korte toespraak somde brouwer Xavier Vanhonsebrouck de sportclubs op die door hem ondersteund worden zoals Cycling Soenens, het handbal van Izegem en Knack Roeselare alsook het Oostends voetbal dat volgens de brouwer in het komend seizoen grote ogen zal gooien mede o.a. door geweldige transfers zoals Neto en Sculasson.

“Maar vandaag is het grote victorie voor Filou en een groot feest voor Oostende dat voor de achtste keer op rij de grote beker binnenhaalt. De Antwerps Giants zijn er nog maar eens niet in geslaagd dit superteam te kloppen en daar zijn we heel fier op”, vervolgde sponsor en brouwer Xavier Vanhonsebrouck.

Aansluitend werden alle spelers van het team getracteerd op smakelijke hamburgers en warme snacks en dat lieten ze niet links liggen.

De brouwer besloot met de woorden: “Ik ben echt fier sponsor te mogen zijn van dit onoverwinnelijk team“, waarna iedereen met veel goesting poseerde voor de groepsfoto met op de tafel de acht gewonnen bekers op rij.

(CLY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier