KBGO krijgt 110 punten om de oren

Servaas Buysschaert was topschutter met 25 punten. © BV

KB Gistel Oostende speelde zondagmiddag op bezoek bij Melsele-Beveren. De troepen van coach Sam Rotsaert gingen met 110-90 verliezen.

In het openingskwart liep Melsele-Beveren uit tot 27-17, maar de Nederlander Van der Vuurst De Vries bracht de kustploeg haast in zijn eentje terug in de wedstrijd (29-28).

Aanvallend bleef de thuisploeg ongelofelijk goed afwerken. Met een driepunter bracht Buysse KBGO terug op 48-48 op drie minuten van de rust, maar de eindsprint van Melsele was bewonderenswaardig (58-49).

Ook na de rust verging het scoren de beide ploegen heel goed, maar de kustjongens slaagden er niet in om dichterbij te komen (80-71). In het slotquarter dreef Perez, ex-KBGO, de score omhoog naar een twintiger verschil.