Harlem Globetrotters geven spelers BC Oostende basketles

10/02/18 om 10:26 - Bijgewerkt om 13:47

Als extra motivatie om vanavond de topper bij eerste achtervolger Antwerpen tot een goed einde te brengen, kregen enkele BCO-spelers wat basketballes van twee Harlem Globetrotters. Zij kwamen als promostunt voor hun Belgische tournee. Na Bergen (5/4) en Aalst (6/7) is het op 7 april de beurt aan de Oostendse Versluys Dome. Hun laatste doortocht dateert van zo'n drie jaar geleden en lokte toen vlot 4.000 kijklustigen.

De BCO spelers genoten kennelijk van de vele trucjes die Dragon Taylor en Swist Young uit hun mouw schudde. Naast de snelle balbehandeling werden er ook enkele niet alledaagse afstandsschoten en spectaculaire dunks geshowd. Dat de Globbetrotters effectief goeie basketters zijn staat buiten kijf. "De rest is vooral veel oefenen tot je de perfecte uitvoering beet hebt. Toch is het meer dan dit hoor. Naast de skills moeten we vooral zorgen dat we elk een aparte persoonlijkheid kweken. Ik was een laatbloeier en h...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!