Dynamite Deerlijk verliest van Kangoeroes Willebroek

In de hoogste klasse van het damesbasket verloor Dynamite Deerlijk nu ook zijn derde wedstrijd in de poulefase van de play-offs. Tegen Kangoeroes Willebroek werd het 64-87.

Lore Capoen opende de score. Zes punten op een rij van Celine Lemmens hielden de thuisploeg op voorsprong 8-6. Heleen Adams en Jana Raman brachten Willebroek voor na 10 minuten, 19-24. In deel twee nam Deerlijk de rol over. Het duo Phebe Raman – Silke Storme brachten hun team op een 35-33 aan de rust. Na de koffie bleef die voorsprong nog 4 minuten op het bord. Onder impuls van de Amerikaanse Starling duwden de Kangoeroes door tot 53-59 na driekwart spelen. De bezoekers gingen op hun elan door en met nog 4 minuten op de klok stond de stand op 60-80. Een bonus die nog opliep tot 23 punten. Eindstand 64-87. Zaterdag trekt Dynamite naar Charleroi voor de vierde wedstrijd.